Komunikim

DILOFO | Aktivitetet kryesore | Kontinenti


ΕλληνικάEnglishShqip

Map Icon

  • ( 30) 2653025905 | 6970116441
  • mail-to-althaia facebook-icon
hotelit altea në zagorochoria

Restorant


Në mjedisin e ngrohtë të restorantit, një vend që kombinon estetikën tradicionale dhe moderne, ju mund të gëzoni:
Receta Zagori dhe byrekë tradicionalë, raki shtëpie me meze të ndryshme dhe natyrisht kafen tuaj!

Tavern Hotel Althea Hotelit Altea, në fushën e Zagori, Dilofo, në një të ngrohtë dhe elegante hapësirë, duke punuar në tavernë e hotelit Në tavernë e hotelit Altea të mbështetet në cilësinë dhe pastërtinë tonë të lëndëve të para, thjeshtësinë tonë recetave, dhe, natyrisht, të zgjedhur me kujdes ushqime, perime, të gjitha nga prodhimi vendor Tradicionale Lokale byrek. Hotelit Altea, Zagori Në tavernë e hotelit Altea është shërbyer mëngjes, drekë dhe darkë, gjithmonë në një larmi të madhe të flavors dhe opsionet, e cila mbulon dispozicion nga më të kërkuar njohës Shijoni recetave Zagorian me mish dhe makarona fshatar punuar me dorë, perime të freskëta dhe tradicionale gatuar, dhe shijet për gourmets sofistikuara. Recetave Zagori dhe pies tradicionale, raki shtëpi me shijshme të ndryshme dhe natyrisht kafe tuaj!

Tavern Hotel Althea

Në hotel Althea në fushën e Zagori, Dilofo, në një hapësirë të ngrohtë dhe elegante, tavernë hotel funksionon, duke mirëpritur vizitorët në këtë zonë që duan të provoni shijshme, receta lokale, me përbërësit të freskëta të prodhuara në vend.

Hoteli Tavern Althea nuk është vetëm për mysafirët e hotelit, por çdo udhëtar kalon nga zona që dëshiron të përjetojnë kuzhinën tradicionale lokale. Dhe arsyeja është se restoranti është bërë me mënyrën elegante dhe shije, dhe i drejtohet njerëzve të interesuar në cilësinë e ushqimit të tyre.

Në tavernë hotel Althea ne mbështetemi në cilësinë dhe pastërtinë e materialet tona të papërpunuara, thjeshtësinë e recetave tona, dhe natyrisht, mish dhe perime, të gjitha të prodhuara në vend të zgjedhur me kujdes.

Shijoni recetave Zagorian me mish dhe makarona fshatar punuar me dorë, perime të freskëta dhe tradicionale gatuar, dhe shijet për gourmets sofistikuara. Recetave Zagori dhe pies tradicionale, raki shtëpi me shijshme të ndryshme dhe natyrisht kafe tuaj!

Të scents dhe ngjyrat e peizazhit të Zagoritikos martohet në mënyrë të përkryer në kuzhinë tonë, ndërsa dashuria dhe metodike tregojmë në gatim tonë do të bëjë që ju të na vizitoni në çdo udhëtim në zonën tonë. Menuja është përshtatur me filozofinë e materialeve dhe produkteve të tokës sonë, ndërsa kuzhinier tonë zgjedh enët që paguajnë haraç të traditës kuzhinës të rajonit. Kjo menu përfshin supave, supë, Stews dhe pies lokale dhe enët përfytyruar. verëra lokale, shampanjë shoqërojnë ushqimet dhe pijet e ofruara janë të bazuara në bimëve lokale dhe të ofrojnë relaksim në të gjitha orët e ditës.

Në tavernë hotel Althea shërbyer mëngjes, drekë dhe darkë, gjithmonë një shumëllojshmëri të gjerë të shijeve dhe zgjedhje, duke mbuluar në dispozicion të gourmets më të kërkuar. Edhe në kohë të pikut, punonjësit taverna ofrojnë një shërbim efikas dhe të shpejtë, gjithmonë në një mënyrë miqësore dhe me një gatishmëri për të informuar vizitorët për recetave lokale dhe enët menu.

Në fushën e tavernë, i cili kombinon estetikë tradicionale dhe moderne rregulluar martesat dhe christenings për deri në 60 njerëz, kështu që ju keni siguri dhe besim se ju do të jetë në gjendje për të festuar një ngjarje të rëndësishme të jetës suaj, me shije të bukur, por kujdes kërkon çdo detaj të rast. Për këto ngjarje, menu mbrëmje së bashku mund të përcaktohet, si kuzhinier mund të ofrojnë njohuri të vlefshme dhe përvojë, duke ofruar shije dhe enët që do të plotësojnë nevojat dhe dëshirat e të gjithë klientët dhe vizitorët.

Në dhomë, si në të gjithë hotelin dhe qasje në internet pa tel për mysafirët. Gjatë muajve të verës dhe gjatë ditëve të nxehta të vitit, mysafirët kanë mundësi për t'u ulur në zonën në natyrë të tavernë me pamje të madhe të Zagori.

Tavernë Althea hotel në të Zagorisë, e cila është bërë prej guri dhe druri në harmoni me arkitekturën lokale, është i njohur për ngrohtësinë e vendit dhe mikpritjen e ofruar.

Reservation Phone
+30 2653 025905
+30 697 011 6441